5 moduler til Prestashop du ikke kan leve uden

Arbejder du med e-handel og shopsystemet Prestashop, så kan du få nogle tips til 5 uundværlige moduler til Prestashop i dette gæsteindlæg af Tim Petersson. Nu giver jeg ordet videre til Tim.

Jeg har fået den store ære, at dele 5 moduler til Prestashop, som du bare ikke kan leve uden her på bloggen. Jeg går under daglig tale som Tim og har erfaring med Prestashop igennem min kones webshop DressMe.dk, hvor jeg igennem længere tid har sloges med at optimere shoppen på alle områder, og derfor kender Prestashop rigtig godt.

Prestashop er egentlig rigtig godt “out of the box”, men der er nogen områder som er ret vitale for at få en god og funktionel shop og som samtidigt kan være med til at øge dine placeringer i søgemaskinerne og din konverteringsrate.

 1. Det første modul jeg vil trække frem i lyset er et One Page Checkout modul. Prestashop er standard rigtig skidt i checkudflowet og derfor er modulet her et musthave, hvis man er seriøst med sin forretning. Det koster kun 79 EUR. Det mener jeg personligt bliver tjent hjem rigtig mange gange.
 2. Det næste modul du bare ikke kan leve uden bruges til at minde kunderne om at de har en kurv som de ikke har tjekket ud. Det hedder abandoned cart reminder. Det virker kort og præcist ved at sende en mail ud til kunder der har været i gang med at tjekke en kurv ud, men ikke er blevet helt færdige. Det kræver i sagens natur at de nåede at efterlade deres email adresse i flowet.
 3. Prestashop har en stor barriere når det kommer til On Page SEO. Generelt håndterer det SEO godt, men når det kommer til duplicated content også kaldet DC eller dobbelt indhold, så er softwaren fyldt med fælder / lommer. Heldigvis findes der også her et modul der lukker de huller, så shop ejeren kan arbejde med søgemaskineoptimering i god ro og orden. Modulet hedder DC-handler, og kan findes her. Det skal lige nævnes at jeg selv er udvikleren bag modulet.
 4. Alle der driver virksomhed ved hvor kedeligt det er at bogføre og ordne regnskab, derfor skal E-conomics modulet og med på listen over de moduler du bare ikke kan undvære. Modulet overfører selv ordre data til e-conomic og man sparer derfor en hel masse tid på bogføring. Det er et musthave, tænk på alt den tid der frigøres til markedsføring! Du finder modulet her.
 5. Hvis du sender pakker med Post Danmark, så har du adgang til Pacsoftonline, og du har prøvet at sidde og copy / paste adresse oplysninger når du skal lave pakkelabels. Det er bare ikke sagen og sluger din administrative tid. Derfor er det oplagt at kigge på Pacsoft modulet til Prestashop. Det lader dig automatisk overføre og udskrive pakkelabels direkte fra Prestashops administrationspanel.

Der er helt sikkert mange flere moduler derude som kan gøre både din hverdag og dine kunders besøg mere værd for dig. Hvis du vil læse mere om Prestashop og have en masse tips og tricks så kan du kigge med på prestatips.dk, som er min blog.

8 replies
 1. Kenneth
  Kenneth siger:

  Tak for gennemgangen Tim. Det letter det en del for mig, når nu jeg skal i gang med min første prestashop om meget kort tid.

  Svar
 2. Jacob Nielsen
  Jacob Nielsen siger:

  Tak for godt indlæg og endnu lidt at arbejde videre med. Specielt no. 1 & 2 skal prøves på shoppen. Jeg syntes prestashop virker godt når man har en shop på flere sprog.

  Svar
 3. Line
  Line siger:

  Hej.
  Laver du opsætninger af prestashop? Skal ha lavet en webshop, har alt liggende til den. Billeder, template mm.
  På forhånd tak
  Line

  Svar
 4. Michael
  Michael siger:

  Hej
  ang DC handler
  jeg er newbi omkring DC problematikken
  Jeg har installeret modulet men er i tvivl om hvordan det skal sættes op for at virke korrekt
  Er det noget jeg kan få lidt hjælp til ?

  Vh Michael
  Fakkelfabrikken

  Svar
 5. Kim
  Kim siger:

  Har godt set det modul med abandoned carts dukke op hist og her, men hvordan er folks erfaringer egentligt med det?
  Man kunne godt frygte kunderne ville finde det lidt grænseoverskridende, at blive kontaktet på den måde. Og er det overhovedet lovligt, at kontakte folk via mail, blot de har oprettet sig i ens system?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *