Tekstforfatning

Når du via et godt webdesign har fået dine besøgende til at blive på din hjemmeside, mere end blot et par sekunder – gælder det om at fastholde deres interesse. Udover at bruge gode billeder, er teksten en afgørende faktor. Det er her du får mulighed for, ufiltreret og uden begrænsninger, at komme med dit budskab.

Hvordan du skal skrive

Det stiller så til gengæld nogen krav til din skrivemåde. Først og fremmest er du nødt til at vide hvem din målgruppe er, for at kunne ramme det rigtige sprogbrug. Dernæst skal du skrive tekster som, ud over at være faktuelt korrekte, også skal være vedkommende, flydende, grammatisk korrekte og, som tidligere nævnt, skal ramme din målgruppe rent sprogmæssigt.

Kommunikationsbureau eller freelance journalist?

Det kan godt tage pusten fra de fleste at skulle tage hensyn til alle disse faktorer – og så samtidig rent faktisk også få skrevet nogen interessante linjer. Derfor kan det være en god ide, enten at benytte et kommunikationsbureau, eller alternativt en freelance-journalist. I begge tifælde får du professionel bistand til at komme videre.

Vi har gode forbindelser til både kommunikationsbureauer, samt freelance tekstforfattere, som samtidig har godt styr på SEO.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Ud over ovenstående er der også lige spørgsmålet om søgemaskineoptimering. Når Google læser indholdet på en side, tillægges indhold og opbygning af tekst stor betydning, og en korrekt skrevet tekst øger dine chancer for at opnå bedre resultater i Google-søgninger.

Lad os hjælpe dig videre

Vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge hvordan du skal udforme dine tekster, så du får mest muligt ud af dem, alternativt sætter vi dig gerne i forbindelse med et kommunikationsbureau, et search bureau eller en freelance journalist.

Kontakt os for en uforpligtende snak.