Søgemaskineoptimering (SEO)

Udover at teksterne på din hjemmeside helt naturligt taler til dine kunder, er de også en afgørende faktor for at opnå gode placeringer i søgemaskinerne.

Derfor er godt tekstindhold, med udgangspunkt i de søgeord og søgefraser, du gerne vil findes på, en vigtig grundsten i forhold til den online synlighed.

Teksterne på din hjemmeside skal således ikke kun tale til dine kunder – de skal også trække trafik til din hjemmeside.

Tekstforfatning

Når du via korrekt brug af de rigtige søgeord har trukket besøgende til din hjemmeside – og ved hjælp af et godt webdesign har vækket dine besøgendes interesse og tillid – gælder det om at fastholde dem.

Det gør du ved at bruge gode billeder og måske video, men især teksten en afgørende faktor. Det er her du får mulighed for – ufiltreret og uden begrænsninger – at komme ud med dit budskab. Du kan også give dine besøgende al den information, de har brug for.

Så risikerer du ikke, at de forlader din hjemmeside og går videre til konkurrentens i stedet.

Det er også med dine tekster, du kan overbevise dine kunder om, at de skal vælge netop dig og din virksomhed fremfor en anden.

Hvordan du skal skrive

Fordi teksterne skal kunne mere end blot beskrive eller opremse facts, stiller det store krav til måden du skriver på.

Du er for eksempel nødt til at kende din målgruppe, deres udfordringer og ikke mindst sprogbrug. Du skal også have viden om, hvilke søgeord dine potentielle kunder benytter, når de leder efter ydelser og produkter som dine.

Dernæst skal du skrive tekster som, ud over at være faktuelt korrekte, også skal være vedkommende, flydende og grammatisk korrekte.

Alt sammen med målet om, at dine kunder efterlades med et indtryk af, at du og din forretning er troværdig, kompetent og seriøs.

Kommunikationsbureau eller tekstforfatter?

Det kan dog godt tage pusten fra de fleste at skulle tage hensyn til alle disse faktorer – og samtidig rent faktisk få skrevet noget interessant.

Derfor kan det være en god ide at benytte et kommunikationsbureau eller en freelanceskribenter, når der skal produceres nye tekster til din hjemmeside.

Pilanto har gode forbindelser til både kommunikationsbureauer og freelance tekstforfattere, som har godt styr på SEO, målgrupper og online kommunikation generelt.

Lad Pilanto hjælpe dig videre

Jeg hjælper gerne med at tilrettelægge, hvordan du skal udforme dine tekster, så du får mest muligt ud af dem.

Alternativt sætter jeg dig gerne i forbindelse med et kommunikationsbureau, et search bureau eller en tekstforfatter med ekspertise i netop online tekstforfatning.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.