Rødding Centret

Rødding Centret er et vigtigt sted for de fleste i Rødding og omegn, da det bl.a. er her det lokale foreningsliv blomstrer, der afholdes børnefødselsdage, dyrkes sport i de 2 haller, fitness i de flotte fitnessrum, svømmes i svømmehallen og meget mere.

I løbet af et kalenderår afholdes der også en hav af forskellige arrangementer. Det kan f.eks. være LAN-party, foredrag, kurser, wellness-aften og meget mere.

Du kan også holde dine fester i et af Rødding Centret’s mange lokaler, hvor Rødding Centret’s Café Goma, kan stå for manden. Har du gæster der kommer langvejsfra kan de overnatte i Rødding Centret.

Sidst med ikke mindst, har du også mulighed for at benytte Rødding Centret som udgangspunkt for et feriebesøg i Sønderjylland. Du kan f.eks. overnatte en af Rødding Centrets feriehytter.

Rødding Centret drives af en række medarbejdere som ledes af centerchef Klaus Svendsen.

Pilanto har stået for:

  • Opbygning af ny hjemmeside i et mere moderne look
  • Ændring til en mere brugervenlig og overskuelig struktur
  • Hastighedsoptimering af hjemmesiden
  • En mere mobilvenlig hjemmeside

Derudover hjælper vi løbende med:

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder online?

Udtalelse fra Rødding Centret

Da vi skulle have opdateret vores hjemmeside faldt valget på Pilanto og Henrik, da vi her kunne få præcis det vi ønskede os, et dejligt samspil og samtidig en super service. Vi har ingen IT-folk i centret og er derfor afhængige af (hurtig) hjælp udefra og det leverer Pilanto, ligesom der også kommer forslag til forbedringer og rettelser, hvilket er super godt.

At der så samtidig er fuld fokus på søgeoptimering, og at vi her kan se det virker, er endnu et stort plus. Vi kan helt sikkert anbefale Henrik og Pilanto.