Få en kompetent og ærlig samarbejdspartner

Jeg har arbejdet med webudvikling siden 2004, online markedsføring siden 2008 og affiliate marketing siden 2013.

3 områder der gør mig til en meget alsidig ekstern medarbejder.

Derudover er jeg:

 • Billigere end mange SEO/Search-bureauer.
 • Bredt funderet med masser af praktisk erfaring fra tidligere kunder samt egne projekter.
 • 100% selvkørende, så du kan bruge din tid på dét, du er bedst til.
 • Ærlig og reel. Hvis jeg ikke mener, jeg kan løfte opgaven med at skaffe relevant organisk trafik til dit projekt – så siger jeg fra og anbefaler dig i stedet et alternativ.

Flere grunde til at vælge Pilanto:

 • Kun én person

  Du kommer kun til at kommunikere med én person – Henrik Andersen.

 • Gode priser

  Jeg er ofte billigere end mange SEO/Search-bureauer og webbureauer. Med kun mig selv som ansat, kan jeg nemlig holde udgifterne – og således også timeprisen – nede.  Jeg fakturerer i øvrigt kun for reel forbrugt tid og altid indenfor den aftalte budgetramme.

 • Stort netværk

  Mine mere end 14 år i branchen har givet mig et stort netværk med en lang række dygtige folk. Jeg har desuden kendskab til endnu flere, som jeg kan sætte i spil, hvis projektet kræver det.

 • Mange års erfaring

  Jeg har mange års praktisk erfaring fra både tidligere og nuværende kunder samt egne projekter – og kan skille fårene fra bukkene.

 • Ingen binding

  Ærlighed, tillid og tilfredshed er vigtige nøgleord i samarbejdet med mine kunder og samarbejdspartnere. Derfor binder jeg aldrig mine kunder til en lang og uopsigelig kontrakt. Hvis du ikke ønsker at samarbejde med mig mere, kan du således frit finde en anden leverandør. Indholdet på din hjemmeside er naturligvis også altid dit eget. Også efter endt samarbejde.

 • Du ejer dine data

  Jeg sørger også altid for, at du selv ejer dine data  – for eksempel i forbindelse med Google Analytics eller nyhedsbrevslister.