Ny hjemmeside?

Trænger din hjemmeside til et nyt design eller er din nuværende hjemmeside bare for besværlig at opdatere, så kan du få hjælp her.

Jeg hjælper også gerne med at optimere din nuværende hjemmeside.

En moderne hjemmeside skal være hurtig, mobilvenlig, brugervenlig og indbydende at se på!

Screenshot af hjemmeside som den ser ud på forskellige enheder

Pilanto’s tilgang til opbygning af hjemmesider

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden 2004. Dengang blev alle hjemmesider implementeret fra bunden ud fra et grafisk oplæg – og de skulle kun optimeres til store skærme.

I dag er det lidt anderledes. Verden er på den ene side blevet mere kompleks, da hjemmesider i dag skal kunne fungere godt på mange forskellige skærmstørrelser, men også mere simpel da du ikke længere behøver at betale for et grafisk oplæg fra en designer som så efterfølgende skal implementeres.

Vi arbejder derfor meget med templates eller designskabeloner, da de er SÅ gode at det sjældent giver mening at lave hjemmesider på andre måder i dag.

Hvis du vælger Pilanto til optimering eller udarbejdelse af ny hjemmeside kan du forvente at vi kan hjælpe med nedenstående punkter.

 • WordPress eller TYPO3

  En professionel hjemmeside bygget i enten WordPress eller TYPO3. Begge er fantastiske systemer der gør det nemt for redaktører at redigere hjemmesiden.

 • Søgemaskinevenlig opsætning

  Opsætning af systemet sådan så der er styr på alt det tekniske i forhold til at få succes med SEO. F.eks. SSL (https), redirects, pæne URL’er, ingen duplicate content osv.

 • Flot design

  Et flot design, som efterlader den besøgende med et godt førstehåndsindtryk, og som gør hjemmesiden nem at navigere rundt på. Jeg kan både levere en flot løsning baseret på et unikt design eller en standard template. Et færdigt design vil ofte være nok. Pilanto.dk er f.eks. baseret på en standard template.

 • Opsætning af indhold

  Opsætning af indhold, i form af tekst, billeder, videoer og andet materiale, handler ikke blot om at indsætte det på en landingsside. Det betaler sig at kæle for detaljerne og at gøre det letlæseligt og ikke mindst brugbart i alle skærmstørrelser.

 • Udarbejdelse af grafik

  En vigtig del af en flot og brugervenlig hjemmeside er flotte billeder, bannere eller andre grafiske elementer der hjælper brugeren, øger læsevenligheden eller får de besøgende til at gøre det gerne vil have dem til.

 • Programmering

  Har du behov for nogle funktioner på din nye hjemmeside, som ikke allerede findes i systemet eller via tilføjelsesmoduler, så kan jeg hjælpe med at specificere opgaven og få nogentil at programmere det..

 • Tekstforfatning

  God tekst til hjemmesiden uden fejl og som er lavet med det formål at hjælpe dine brugere og få dem til at gøre det du gerne vil have dem til, er også enormt vigtigt.

Hvorfor ny hjemmeside?

Det er altid en god idé at tænke lidt over hvorfor du ønsker en ny hjemmeside. Endnu bedre er det hvis du kan sætte dig nogle konkrete mål for den nye hjemmeside.

Det kunne f.eks. være:

 • Jeg vil have et flot webdesign, der virker brugervenligt og tillidsvækkende og et webdesign jeg selv kan stå inde for.
 • Det skal være nemt for mig og resten af min organisation at redigere/opdatere hjemmesiden.
 • Den nye hjemmeside skal kunne findes så godt som muligt i søgemaskinerne.
 • Jeg skal kunne måle effekten af mine markedsføringstiltag med den nye hjemmeside.

Hvad end dine mål med en ny hjemmeside, så er du rustet i jagten på den rigtige leverandør, når du ved hvad du vil have – og ikke mindst hvorfor.

Bør du overveje at få en ny hjemmeside?

Det er naturligvis op til dig selv at vurdere, men hvis et eller flere af nedenstående udsagn er sande, så bør du måske se dig om efter en ny leverandør eller et nyt CMS.

 • Hvis din hjemmeside trænger til et nyt design
 • Hvis din hjemmeside er besværlig at opdatere
 • Hvis din leverandør er for langsom til at hjælpe dig
 • Hvis din hjemmeside er for langsom
 • Hvis din hjemmeside ikke egner sig til at blive synlig på nettet
 • Hvis din hjemmeside ikke er optimeret til både alm. computere, tablets og smartphones

Valg af system/leverandør

At vælge det rigtige system og den rigtige leverandør kan være en lang og svær proces.

Der findes hundredvis af systemer som alle er sat i verden for at løse en konkret problemstilling. Vælg det system du mener bedst kan opfylde dine mål.

Det samme gælder valg af leverandør. Er du i tvivl så indhent flere forskellige tilbud.

I Pilanto har vi valgt at basere vore hjemmesider på enten WordPress eller TYPO3. Det er begge gennemprøvede systemer, som vi mener kan løse enhver opgave.

Ønsker du at se nogle af de løsninger vi har lavet for andre, så tjek vores referencer.

Skal du have hjælp?

Vi svarer gerne på de spørgsmål du måtte have i din udvælgelsesproces. Vi vil også meget gerne give dig et tilbud på en hjemmeside der lever op til dine krav og mål.

Kontakt os for en uforpligtende snak.