Ny hjemmeside?

Trænger din hjemmeside til et nyt design? Eller er din nuværende hjemmeside for besværlig at opdatere? Så kan du få hjælp her.

Det gælder også, hvis du grundlæggende er tilfreds med din nuværende hjemmeside, men måske har nogle ønsker til supplerende funktionalitet eller indhold.

En moderne hjemmeside skal være hurtig, mobilvenlig, brugervenlig og indbydende at se på!

Screenshot af hjemmeside som den ser ud på forskellige enheder

Pilanto’s tilgang til opbygning af hjemmesider

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden 2004. Dengang blev alle hjemmesider implementeret fra bunden ud fra et grafisk oplæg – og de skulle kun vises på store computerskærme.

I dag er det lidt anderledes.

Verden er på den ene side blevet mere kompleks, da hjemmesider i dag skal kunne fungere godt på mange forskellige skærmstørrelser: Pc-skærme, tv-skærme, iPad og smartphones.

Samtidig er den også blevet mere simpel, da du ikke længere behøver at betale for et grafisk oplæg fra en designer, som så efterfølgende skal implementeres. I dag er mange hjemmesider nemlig bygget med såkaldte templates og designskabeloner, der kan tilpasses individuelt.

Det kan både gøre en ny hjemmeside billigere og give mere værdi for pengene, fordi du får mulighed for en masse ekstrafunktioner til et relativt lille beløb. I modsætning til, hvis du skulle have det hele kodet og programmeret fra bunden.

Det er netop gennem templates, Pilanto skaber enhver ny hjemmeside.

Pilanto kan hjælpe med:

 • WordPress eller TYPO3

  En professionel hjemmeside bygget i enten WordPress eller TYPO3. Begge er fantastiske systemer der gør det nemt for redaktører at redigere hjemmesiden. Også uden stor teknisk forhåndsviden.

 • Søgemaskinevenlig opsætning

  Opsætning af systemet, så der er styr på alt det tekniske i forhold til at få succes med SEO: For eksempel SSL (https), redirects, pæne URL’er, ingen duplicate content o.s.v.

 • Flot design

  Et flot design som efterlader den besøgende med et godt førstehåndsindtryk, og som gør hjemmesiden nem at navigere rundt på. Jeg kan både levere en flot løsning baseret på et unikt design eller en standard template.

 • Opsætning af indhold

  Opsætning af indhold i form af tekst, billeder, videoer og andet materiale. Det betaler sig nemlig at kæle for detaljerne og gøre indholdet let-læseligt på alle skærmstørrelser.

 • Udarbejdelse af grafik

  En vigtig del af en flot og brugervenlig ny hjemmeside er flotte billeder, bannere eller andre grafiske elementer, der hjælper brugeren til at konvertere.

 • Programmering

  Har du behov for funktioner på din nye hjemmeside, som ikke allerede findes i systemet eller via tilføjelsesmoduler? Så kan jeg hjælpe med at specificere opgaven og sende den videre til en kompetent udvikler.

 • Tekstforfatning

  God og fejlfri tekst til hjemmesiden – som både taler til dine kunder og gennem brug af de korrekte søgeord kan trække trafik fra søgemaskinerne – er et vigtigt element på enhver ny hjemmeside.

Hvorfor ny hjemmeside?

Det er altid en god idé at tænke lidt over, hvorfor du ønsker en ny hjemmeside.

Endnu bedre er det, hvis du kan sætte dig nogle konkrete mål for den nye hjemmeside.

Det kunne f.eks. være:

 • Jeg vil have et flot webdesign, der virker brugervenligt og tillidsvækkende – og som afspejler min virksomheds identitet.
 • Det skal være nemt for mig og resten af min organisation at redigere eller opdatere hjemmesiden.
 • Den nye hjemmeside skal kunne findes i søgemaskinerne.
 • Jeg skal med en ny hjemmeside fremadrettet kunne måle effekten af mine markedsføringstiltag.

Når du ved, hvad du ønsker, er du nemlig godt rustet i jagten på den rigtige leverandør af en ny hjemmeside til netop din virksomhed.

Bør du overveje at få en ny hjemmeside?

Det er naturligvis op til dig selv at vurdere – men hvis et eller flere af nedenstående udsagn er sande, bør du måske se dig om efter en ny leverandør eller et nyt CMS.

 • Din hjemmeside trænger til et nyt design.
 • Din hjemmeside er besværlig at opdatere.
 • Din leverandør er for langsom til at hjælpe dig.
 • Din hjemmeside er for langsom.
 • Din hjemmeside er ikke synlig i Google eller andre søgemaskiner.
 • Din hjemmeside vises ikke korrekt på både pc og smartphone.

Valg af system/leverandør

At vælge det rigtige system en ny hjemmeside skal opbygges i – og ikke mindst den rigtige leverandør – kan være en lang og svær proces.

Der findes nemlig hundredvis af systemer, som alle er sat i verden for at løse en konkret problemstilling. Nogle systemer egner sig bedst til én ting, nogle en anden. Her kan det være rart at få en professionel til at hjælpe med at udvælge det korrekte system til netop dit behov.

I Pilanto baseres alle nye hjemmesider på enten WordPress eller TYPO3. Det er begge gennemprøvede systemer, som kan dække de flestes behov.

Det kan dog også være svært at vælge den rigtige leverandør af den nye hjemmeside. Det er nemlig ikke kun de tekniske kompetencer, der skal være tilstede – det skal kemien også. Det skal den, fordi du og dit webbureau kommer til at have tæt kontakt både undervejs og efter processen omkring en ny hjemmeside. Vælg derfor en leverandør, du har tillid til og føler dig tryg ved.

Ønsker du at se nogle af de løsninger vi har lavet for andre, så tjek vores referencer.

Skal du have hjælp?

Jeg svarer gerne på de spørgsmål, du måtte have i din udvælgelsesproces. Jeg vil også meget gerne give dig et tilbud på en hjemmeside, der lever op til dine krav til og mål med en ny hjemmeside.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.