WordPress blog eller hjemmeside

Ønsker du en blog som supplement til din hjemmeside eller din webshop, så kan vi hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

En blog kan med fordel bruges til at komme i en mere uformel dialog med dine brugere. Samtidig er en blog et fantastisk sted at lave kvalitetslinks ind til din hjemmeside eller shop.

Uanset om det er en privat blog eller en firmablog, så er det vores erfaring, at det betaler sig at starte sin blog blidt op – både rent teknisk og designmæssigt.

På en blog er det nemlig for alvor indholdet der bør være i fokus. Når du har arbejdet et stykke tid med din blog, og har fået opbygget en fornuftig fanskare eller lavet tilstrækkeligt med godt indhold, kan du få tilpasset dit design.

Det er selvfølgelig mest optimalt at få gjort det hele fra starten, men du kan sagtens “nøjes” med standard designet i startfasen.
Derfor har vi lavet en pris på en standardopsætning af en blog, som er god at starte på.

En blog kan med fordel bruges til at komme i en mere uformel dialog med dine brugere. Samtidig er en blog et fantastisk sted at lave kvalitetslinks ind til din hjemmeside eller shop.

Standard WordPress blog

Vores standard blog løsning er altså baseret på WordPress. Efter vores mening det bedste system til blogs der findes.

Løsningen er baseret på standard temaet der kommer med en ny WordPress installation.

Vi installerer og konfigurerer flere plugins, så du med din blog:

  • Kan tiltrække så meget trafik fra søgemaskinerne som muligt. (Teknisk SEO opsætning)
  • Kan følge med i besøgstal og meget mere via Google Analytics
  • Giver dine brugere mulighed for at abonnere på kommentarer
  • Giver dine brugere mulighed for at dele dine indlæg på Facebook, Twitter og Google+

Med ovenstående funktioner mener vi du har hvad du skal bruge for at få en succesfuld start. Der kan altid tilføjes ekstra plugins og ændre tema (design).

Hvad koster en standard WordPress blog?

Hos os koster det 2.000 kr. ekskl moms.

Prisen er baseret på den tid vi skal bruge på at sætte din løsning op, og ud fra at vi kommer til arbejde på et webhotel vi har kendskab til i forhold til WordPress.

Du kan så selv sætte dig ind i hvordan bloggen fungerer, eller du kan få et par timers undervisning af os, hvis du ikke har erfaringer med WordPress, og gerne vil hurtigt i gang.

Hvorfor ikke gøre det selv?

Det kan de fleste også sagtens. Det er på ingen måde raketvidenskab at installere WordPress på et webhotel. Der hvor mange fejler er når bloggen skal opsættes korrekt i forhold til succes i søgeresultaterne og i forhold til andre features. Derfor betaler det sig ofte at få professionelle til at sætte bloggen op for dig.

Skal vi tales ved?

Lyder det interessant, så kontakt os gerne til en uforpligtende dialog via e-mail på ha@pilanto.dk eller via vores kontaktformular.