Ydelser og specialer

Henrik AndersenMine specialer er SEO samt opbygning eller optimering af hjemmesider og webshops. Min erfaring med webudvikling, online markedsføring og affiliate går helt tilbage til 2004.

Jeg har således mange års erfaring fra online-branchen – også fra forskellige sider af skrivebordet.

Ovenstående kompetencer gør mig til en alsidig ekstern medarbejder som f.eks. kan hjælpe dig med:

 • at skaffe flere leads eller relevante besøgende til din hjemmeside, blog eller webshop via søgemaskineoptimering.
 • at bygge en ny hjemmeside der lever op til alle nutidens krav, og hvor der er styr på korrekt teknisk opsætning i forhold til at få succes med søgemaskineoptimering.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder online?

Andre kompetencer

Jeg har selv mange kompetencer og derudover et stort netværk af samarbejdspartnere som kan hjælpe mig med de ting jeg ikke selv kan løse.

Jeg kan også hjælpe med følgende opgaver:

 • Rådgivning

  Hvis du gerne vil have second opinion på valg af samarbejdspartner til ny webshop, Facebook annoncering eller noget helt tredje.

 • Tracking

  Hjælp til opsætning af Google Analytics, Google Search Console eller andre tracking scripts, som du bør anvende.

 • Søgeordsanalyse

  Identifikation af relevante søgeord og søgefraser som du kan tjene penge på og prioritering af disse i forhold til konkurrencesituation, relevans og søgehensigt.

 • CTR-optimering

  Optimering af title-tags og meta-descriptions, så disse bliver udnyttet optimalt i forhold til at opnå maksimal synlighed og klikrate.

 • Teknisk optimering

  Vurdering af om dit website er teknisk toptunet – herunder også udarbejdelse af anbefalinger til rettelser af fejl og mangler. F.eks. i forhold til https, mobilvenlighed, hastighed, billedoptimering og meget mere.

 • Teknisk bistand

  Eksekvering af eventuelle rettelser på hjemmesiden eller webshoppen. F.eks. opsætning af redirects og nødvendige tiltag i forhold til fejlsider, dobbeltindhold og tynde sider.

 • Tekstforfatning

  En vigtig del af en professionel hjemmeside eller webshop er gode tekster. Det er samtidig en hjørnesten i arbejdet med at tiltrække relevant trafik. Jeg kan hjælpe med udarbejdelse af kategoritekster, produkttekster, guides, blogindlæg, artikler og øvrigt tekstindhold.

 • Optimering af intern linkstruktur

  Optimering af intern linkstruktur, så dine vigtigste landingssider får den opmærksomhed de skal have – til gavn for både brugere og søgemaskiner.

 • Hastighedsoptimering

  En hjemmeside og webshop skal indlæses hurtigst muligt. Helst på under 1 sekund. Det er ikke altid muligt, men ofte kan der gøres meget for at nedbringe indlæsningshastigheden, hvilket er godt for både brugere og dine chance for at opnå bedre online synlighed.

 • Linkbuilding

  Tjek af din eksisterende linkprofil og løbende udbygning og forbedring af din linkprofil med varierende typer af nye links. Jeg har god erfaring med linkbuilding og har ud over egne hjemmesider også gode forbindelser til mange gode og relevante eksterne linkmuligheder.