Vi er TYPO3 specialister

Vi har arbejdet med TYPO3 i mere end 12 år og betragter os selv som specialister i at lave gode og brugervenlige løsninger i TYPO3 CMS.

Hvilke TYPO3 opgaver kan vi løse?

 • Opsætning af ny TYPO3 løsning
 • Webdesign opgaver til TYPO3 hjemmesider
 • Implementering af webdesign i TYPO3 CMS
 • Optimering til mobil, tablet og desktop
 • Udvikling af moduler til TYPO3
 • Hastighedsoptimering
 • Teknisk og onsite SEO opgaver
 • Opgradering af TYPO3 løsninger til nyeste LTS version

Hvorfor vælge os?

 • Mere end 12 års erfaring med TYPO3
 • Gode referencer og udtalelser
 • Hurtig responstid og god support
 • Erfaring med drift, udvikling og online markedsføring af egne projekter
 • Gode eksterne ressourcer vi kan trække på, hvis nødvendigt

Vil du vide mere eller har du en TYPO3 opgave til os?

Hvad er TYPO3 CMS?

TYPO3 er et dansk open source CMS udviklet af Kasper Skårhøj i 1998. Siden starten er systemet vokset, så der i dag tilbydes over 4000 forskellige moduler, som hver styrer en specifik funktion i systemet.

Selve systemet, og hovedparten af disse moduler, er gratis, så dine omkostninger begrænses til de timer vi bruger på installation og test af din løsning. Der er ingen løbende omkostning ved at benytte systemet, bortset fra udgiften til hosting af dit domæne, typisk 1-200 kr. pr. måned.

Med TYPO3 får du en løsning, som kan vokse med din virksomhed eller organisation. I takt med at dine behov ændres, kan vi også ændre og udbygge din løsning, uden at du skal starte forfra igen. Ønsker du at skifte design, uden i øvrigt at ændre på struktur eller indhold, er dette også muligt, da design og indhold er klart adskilt. Det betyder også at man som redaktør på en side, ikke skal tænke i koder og grafik, men kun i indhold.

Høj grad af brugervenlighed

Samtidig er TYPO3 uhyre simpelt at arbejde med som bruger. Overskueligheden er sikret gennem en struktur, der er opbygget efter samme skabelon som Windows Stifinder, tekst og billeder indlægges via en editor, der fungerer efter Windows Word princippet. Enhver som er vant til at arbejde med Word, vil kunne lære at oprette sider og indlægge tekst og billeder i løbet af 1-2 timer.

Sprogmuligheder og brugerrettigheder

Vi leverer din hjemmeside med dansk som sprog, både i Frontend (den del dine besøgende ser, og i Backend (den del hvor du redigerer indholdet). Vi kan p.t. tilbyde ca. 40 forskellige sprog, så du både kan vise og redigere på flere forskellige sprog.

Du kan også opdele din installation i flere afdelinger, så f.eks. din engelske redaktør ikke har adgang til den danske afdeling – og omvendt naturligvis. Du kan tildele brugerrettigheder helt ned på sideniveau, så du kan nemt have mange redaktører på din hjemmeside, uden at de vil forstyrre hinandens arbejde.

TYPO3 er søgemaskinevenligt

TYPO3 understøtter også arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO) – det giver dig de optimale muligheder for at blive fundet på nettet.

TYPO3 udmærker sig også ved at være ualmindeligt stabilt og benyttes derfor af mange forskellige virksomheder og organisationer. Bl.a. Daimler-Chrysler, Lufthansa og New York Times. Herhjemme kan nævnes Dansk Tipstjeneste, Københavns Kommune og Benetton. I Tyskland og Holland har TYPO3 en dominerende markedsandel indenfor CMS til mellemstore virksomheder.

Dine fordele ved TYPO3

Dine fordele ved at benytte et system med mange brugere, er at der løbende foregår udvikling af nye moduler med nye funktioner. Samtidig arbejder mere end 10.000 personer dagligt med TYPO3 udvikling, så skulle din leverandør forsvinde fra markedet, vil du altid kunne finde andre der kan hjælpe dig videre.

Med TYPO3 får du altså et driftssikkert system, der kan vokse med opgaven, og som frem for alt er meget brugervenligt.

Kontakt os for at høre mere om TYPO3 CMS.