Online Marketing

Her bliver jeg klogere på online markedsføring og meget mere

Jeg har siden 2002, hvor jeg blev færdiguddannet multimediedesigner, brugt tusindvis af timer på at dygtiggøre mig inden for programmering, online markedsføring og andre internet relaterede emner. Dengang var informationerne ikke så let tilgængelige som de er i dag, men det er stadig godt at vide hvor du skal gå hen for at blive klogere. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvor jeg går hen for at blive klogere.

Den gratis og tidskrævende metode

Siden 2002, har jeg mere eller mindre lært det jeg kan ved bare at springe ud i det og prøve mig frem. Learning by doing. Når jeg har løbet panden mod muren (og det har jeg mange gange), så har jeg søgt information på Google.

Dengang var der bare ikke ret mange der var begyndt at dele ud af deres viden via blogs og sociale medier endnu, så det var ofte svært at finde noget brugbart og troværdigt.

Med de sociale mediers indtog og da alle på et tidspunkt begynde at blogge blev den gode viden dog mere tilgængelig. Der var dog stadig ikke nogen struktur i det, og jeg var nødt til at læse de gode og lærerige artikler når de blev delt (eller selv holde styr på dem). Det ledte til en pokkers masse overspringhandlinger for mig.

Måske er du bedre og mere disciplineret end mig. Hvis du vil blive klogere på et bestemt emne, så vil jeg som det første anbefale dig at finde eksperterne inden for området, og begynde at følge dem på Google+, Facebook, Twitter og hvor de ellers gemmer sig. Læs alt det de udgiver og tidligere har udgivet, så skal du nok langsomt men sikkert blive klogere på dette område.

Det er den opskrift jeg selv har brugt, da jeg skulle lære søgemaskineoptimering, email markedsføring, responsive webdesign og meget meget mere.

Metoden er tidskrævende, men til gengæld er den gratis.

I dag findes det dog en meget bedre metode, som jeg deler med dig i næste afsnit.

Den bedste kilde til viden om internet relaterede emner

For god ordens skyld, skal jeg lige fortælle dig at resten af artiklen indeholder affiliate links, det gør dog ikke mine anbefalinger mindre troværdige, da jeg selv benytter mine egne råd og jeg ville ønske at nedenstående muligheder havde været tilgængelige, dengang jeg startede i branchen.

Nu til sagens kerne.

For nogle år siden begyndte der at komme forskellige online netværk, hvor du mod betaling kunne blive medlem at et lukket forum, få adgang til indhold at bedre kvalitet, videoer og forum tråde end de der deles offentligt.

Det er blevet startskuddet til en meget bedre og mere stuktureret form for læring for mange – inklusiv mig selv.

Der findes flere danske forums, og jeg har prøvet flere af dem. Der er dog ét forum der stikker ud, og som jeg vil betegne som det absolut bedste – nemlig marketers.dk.

Marketers.dk – Et online marketing forum

marketers.dk - det bedste online marketing forum der findes

Marketers.dk er et helt fantastisk online marketing forum, som jeg varmt kan anbefale.

Marketers.dk er det bedste sted for dig der ønsker at blive skarpere på internet relaterede emner, som f.eks.:

 • Affiliate marketing – hvis du ønsker at tjene penge på nettet
 • Sociale medier
 • Søgemaskineoptimering
 • Outsourcing
 • WordPress
 • Og meget meget mere

Marketers.dk drives af Mikael Rieck og Anders Saugstrup, som begge er erfarne herrer inden for internet branchen, og det er primært deres fortjeneste at marketers er blevet en kæmpe succes. De deler rundhåndet ud af deres enorme viden og erfaring og stiller den til rådighed på en smart og let tilgængelig måde – f.eks. via webinars som udkommer hver 14 dag. Se en liste med udgivne webinars her.

Derudover har de tilkoblet en lang række område eksperter, som du som medlem kan stille spørgsmål inden for deres ekspertiseområde. Der bliver også afholdt webinars hvor områdeeksperterne viden stilles til rådighed.

Der er også rigtig mange skarpe medlemmer på marketers.dk. Der er flere hundrede medlemmer. Mange af dem er folk der allerede har god succes med online markedsføring eller affiliate markedsføring på den ene eller anden måde, så du kan også forvente meget og værdifuld hjælp fra dem.

Det er yderst kompetente folk, og ånden er rigtig god og hjælpsomheden er fantastisk og hurtig. Ofte skal du kun vente få minutter før du har fået flere yderst kvalificerede svar på et spørgsmål.

Prisen for et medlemsskab bør for de fleste være betalt hjem den første dag.

Tilfredshedsgarati: Der er ingen bindinger, og ønsker du ikke længere at være medlem efter den første måned, kan du nemt afmelde dig. Bliv medlem her.

Derfor skal du blive medlem af marketers.dk

 • Det dækker mange emner, og er relevant for ALLE der har (eller ønsker) et internet projekt kørende.
 • Der er adgang til relevante område eksperter inden for mange emner, som du kan stille direkte spørgsmål og som deltager i webinars. Se en oversigt over områdeeksperter som du, med et medlemsskab, kan stille spørgsmål her.
 • Du har adgang til en lang række lærerige webinars inden for et hav af emner, som du med garanti kan lære en masse af. Se en oversigt over webinars her.
 • Du får mulighed for at blive gratis medlem, hvis du tjener penge nok som affiliate marketer 2 måneder i træk (uden at det koster dig noget).
 • Du er sikker på kompetente og lynhurtige svar og feedback fra områdeeksperter, medlemmer og ejerne når du har brug for hjælp.
 • Arbejder du med affiliate får du via marketers.dk adgang til bedre provisioner hos mange programmer hos f.eks. partner-ads.com.
 • Du får adgang til rabatter på en række nyttige services, ydelser og programmer.
 • Du får mulighed for at brande dig selv som ekspert på bestemte områder ved at være hjælpsom – overfor hundredevis af interessante og dygtige personer.
 • Du får mulighed for at udvide dit netværk med interessante eksperter og ligesindende.
 • Du kan få lynhurtig feedback på dine ideer.
 • Du bliver nemt inspireret og motiveret af andres spørgsmål.

Jeg kan kun give en medlemsskab mine varmeste anbefalinger. Bliv medlem her.

Hvad jeg har fået ud af marketers.dk helt konkret

Jeg har været medlem af marketers.dk stort siden der blev åbnet op for tilmeldinger i 2012, og jeg har aldrig fortrudt mit medlemsskab et sekund. Jeg besøger siden hver eneste dag for at holde min viden opdateret.

I mit arbejde i Pilanto Aps og ikke mindst som affiliate marketer er det guld værd at have adgang til marketers.dk.

Jeg startede med affiliate marketing i starten af 2013, og har siden bygget mine sider op uden for almindelig arbejdstid. I 2014 forventer jeg en samlet udbetaling på et 6 cifret beløb siden starten, hvilket jeg er godt tilfreds med. Det fede ved affiliate marketing er at din indtægt med stor sandsynlighed vil øges år for år, hvis du er i stand til at holde motivationen og dampen oppe.

Jeg startede med affiliate og blev medlem på marketers.dk stort set samme tid, og marketers.dk har haft en stor betydning for det jeg har nået.

Helt konkret så jeg har fået følgende ud af mit medlemsskab på marketers.dk:

 • Nem adgang til al den viden jeg har brug for ét sted. Jeg har altid mulighed for at finde en svar via søgefunktionen, i et webinar eller ved at stille et spørgsmål til ejerne, områdeeksperterne eller medlemmerne.
 • Jeg læser med på marketers.dk hver eneste dag, da det er enormt inspirerende og motiverede at læse medlemmernes dialog, ideer, spørgsmål osv. Det har betydet meget for hvor meget jeg har fået produceret på mine egne sites at føle at jeg er i et super godt netværk med ligesindende.
 • Jeg har fået udvidet mit netværk betragteligt, og der er pludselig en hel anderledes adgang til hinanden når vi har denne fællesnævner i et lukkes forum. Jeg har fået flere nye kontakter, hvor vi har hjulpet hinanden med forskellige ting, enten via eller uden om marketers.dk.
 • Jeg har set stort set alle webinars, og mange af dem har jeg fået virkelig meget ud af. De andre har genopfrisket min viden.

Som affiliate kan du godt føle dig lidt alene til tider, og det er ret nemt at køre sur i dit affiliate arbejde med at bygge en god hjemmeside, skabe godt indhold og meget andet.

For mig har marketers.dk været en utrolig vigtig faktor i at jeg har formået at holde dampen oppe med mine affiliate projekter – og stadig gør det.

Jeg ser alle medlemmerne, som mine kolleger, sparringspartnere, inspirationskilder og ligesindede. Og jeg ser marketers.dk som det bedste online marketing forum der findes.

Jeg har det med marketers.dk, som mange har det med Facebook. Jeg kan ikke lade være med at tjekke hvad der er sket siden sidst. Jeg skulle jo nødigt gå glip af nogle nyttige guldkorn.

Jeg elsker marketers.dk og kan kun anbefale dig at blive medlem.

Vi ses på marketers.dk. :-)

7 replies
 1. Kristian
  Kristian siger:

  Jeg kom herind via et G+ opslag – super fedt indlæg, jeg har også kun hørt godt om Marketers.
  Og STÆRKT med din omsætning, tillykke med det!
  Keep it up – så skal det nok blive rigtigt sjovt om nogle år! ;-)

  Svar
 2. Mads
  Mads siger:

  Super indlæg!
  Har selv lige startet min egen webshop, så det er helt vildt motiverende at høre at det er gået så godt for andre. Kommer helt sikkert med på Marketers en af de kommende dage.

  Bruger du selv Partner-ads, Henrik?

  Svar
 3. Nicolai Sørensen
  Nicolai Sørensen siger:

  Jeg har netop kigget på Marketers.dk i dag i forbindelse med et nyt Affiliate website jeg arbejder på.

  Er det pengene værd, når der er så meget god info at få? Jeg er selv ret ny til affiliate marketing, men alt inden for online marketing er OK nemt at lære med alt den info tilgængeligt efterhånden, særligt når man har arbejdet med det i mange år.

  Det kan godt være man skulle overveje at komme på Marketers, men måske man lige kan få lidt rookie-erfaring inden, så man kan følge med ;o)

  Anyway, indlægget besvarede det jeg kom her for. Tak :-)

  Svar
 4. Janus Engell
  Janus Engell siger:

  Super indlæg – har du overvejet at opdateret det? Det ville være fedt at få en status her nogle år efter, om du stadig synes det samme, stadig bruger det, resultaterne af det osv. :)

  Svar
 5. Henrik Andersen
  Henrik Andersen siger:

  Marketers.dk er ikke hvad det har været, men det er dog stadig meget værdifuldt og jeg bruger det stadig.

  I dag bruger jeg mest forskellige netværksgrupper med dygtige og kompetente folk. Det er guld værd.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *