Ting-til-hjemmet.dk

Ting-til-hjemmet.dk

Ting-til-hjemmet.dk er en affiliate-hjemmeside der ejes og drives af Pilanto ApS.

Siden har over 5.000 månedlige besøgende i gennemsnit og det er en side med et enormt og endnu uforløst potentiale.

Ting-til-hjemmet.dk indeholder guides inden for emnerne bolig, have og fritid, samt produktinspiration til en hav af underemner.

Ting-til-hjemmet.dk drives og ejes af Pilanto Aps, og er et af de affiliateprojekter vi tror meget på i fremtiden.

Fordelen ved dette projekt er at det er stort, sådan så det med fordel kan udvides i de næste mange år – og på sigt blive en rigtig godt og autoritært site inden for bolig, have og fritid.

Pilanto har stået for implementering af design i TYPO3, samt tekstforfatning, teknisk optimering og laver løbende SEO for ting-til-hjemmet.dk.

Derudover er langt de fleste kategorier på ting-til-hjemmet.dk opbygget via en kort kategoribeskrivelse og derefter visning af produkter. Produkterne hentes ind via feeddata fra forskellige annoncører fra et affiliatenetværk.

Det er en klassisk affiliatewebshop, som kan inspirere de besøgende, da udvalget her ofte vil være langt større end direkte i de forskellige butikker. Hver nat hentes der nye og aktuelle feeddata, sådan så priser pg produkter altid passer med det selve butikken der linkes til har på lager. Det gør også at der på ting-til-hjemmet.dk kan vises mange produkter uden at det er noget der kræver meget vedligeholdelse.

Hjemmesiden har allerede mange landingssider, men de primære arbejdsopgaver er at lave flere guides og kategorier med produktvisninger, samt løbende at skaffe omtale og relevante links til hjemmesiden.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder online?